Vrachtschip Leeuwarden

Een vrachtschip is vanmorgen vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. Vrachtschip in woonwijk zuiderburen leeuwarden vrachtschip zuiderburen dumpert waldnet telegraaf 112 leeuwarden braksan leeuwarden omrop fryslan vra.


Vrachtschip Zinkende Bij Urk 2008 Schepen Mannenhumor Koopvaardij

Het schip met de naam Ilse-Marie is 70 meter breed en 8 meter breed.

. Het vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen. Het schip ramde de steigers en broodjes maar niemand raakte. Vrachtschip vaart woonwijk binnen in Leeuwarden en richt ravage aan.

Een bootje dobbert op zijn kop. Verwoeste aanlegsteigers en gezonken bootjes. Dit meldt onder meer de Binnenvaart Krant.

Het schip ramde een steiger en meerdere boten. Blonk weet zelf niet goed. Omroep Friesland meldt dat het schip omstreeks 7 uur in moeilijkheden kwam.

Vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen en zorgt voor enorme ravage video Door Bas van Thiel Vrijdag 13 mei om 1106 Bewoners van een een rustige woonwijk in Leeuwarden keken vrijdagmorgen vreemd op toen ze ineens een enorm vrachtschip door hun buurt zagen komen dat ook nog eens boten ramde en een enorme ravage achterliet. Dit gebeurde aan het Braksân een straat in Zuiderburen. Het schip met de naam Ilse-Marie is 70 meter breed en.

Steigers en andere boten zijn beschadigd. Een bootje dobbert op zijn kop. Vrachtschip in woonwijk zuiderburen leeuwarden vrachtschip zuiderburen dumpert waldnet telegraaf 112 leeuwarden braksan leeuwarden omrop fryslan vra.

Etappe 7 - Een serieuze semi-bergrit. Vrachtschip in woonwijk zuiderburen leeuwarden vrachtschip zuiderburen dumpert waldnet telegraaf 112 leeuwarden braksan leeuwarden omrop fryslan vra. Schade is groot vooralsnog geen gewonden leeuwarden 058 Liwwadden vrachtschip malloot grip1 zuiderburen.

Met videoEen vrachtschip heeft vanochtend flinke schade aangericht in een woonwijk in Leeuwarden. Het schip raakte allerlei steigers en bootjes die aan de. Toen ze gingen kijken zagen ze dat er.

13 Mei 2022 - 0729. In Leeuwarden heeft een vrachtschip een ravage veroorzaakt in een woonwijk. In de wijk Zuiderburen werden door het 69-meter lange.

Vrachtschip vaart woonwijk in Leeuwarden in en richt vernielingen aan na onwelwording schipper Een vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren. Vrachtschip Ilse-Marie richt ravage aan in Leeuwarden. 10 12 juni High Performance.

De schrik zit er nog flink in. Het vrachtschip de Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven en heeft. Komt er ineens een vrachtschip voorbij gevaren in een woonwijk.

LEEUWARDEN - Vrijdagochtend 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan het Braksân in Leeuwarden. 19 hours agoLEEUWARDEN - Vrijdagochtend 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan het Braksân in Leeuwarden. Omroep Friesland meldt dat het schip omstreeks 7 uur in moeilijkheden kwam.

8 0737 Random Pics van de Dag 623. De schipper zou onwel zijn geraakt. Leeuwarden Een vrachtschip heeft vrijdagochtend een ravage aangericht in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden.

Een vrachtschip uit het Friese Warten is vrijdagochtend een woonwijk in Leeuwarden binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. 13 Mei 2022 - 0729. Het schip uit Warten van 69 meter lang en 8 meter breed heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân.

In Leeuwarden heeft een vrachtschip een ravage veroorzaakt in een woonwijk. Vrachtschip in woonwijk zuiderburen leeuwarden vrachtschip zuiderburen dumpert waldnet telegraaf 112 leeuwarden braksan leeuwarden omrop fryslan vra. Leeuwarden Een vrachtschip heeft vrijdagochtend een ravage aangericht in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden.

Bewoners van de wijk Zuiderburen in Leeuwarden zijn vrijdagochtend opgeschrikt door een vrachtschip in de wijk. Nadat de schipper onwel was geworden richtte een vrachtschip een enorme ravage aan in een woonwijk in Leeuwarden. In de wijk Zuiderburen werden door het 69-meter lange.

Het richtte schade aan aan steigers beschoeiing en bootjes. Het vrachtschip voer in de vaart tussen het. 15 hours agoEen vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren.

Vrachtschip vaart woonwijk in Leeuwarden in en richt vernielingen aan na onwelwording schipper. Het schip met de naam Ilse-Marie is 70 meter breed en 8 meter breed. Vrachtschip in woonwijk zuiderburen leeuwarden vrachtschip zuiderburen dumpert waldnet telegraaf 112 leeuwarden braksan leeuwarden omrop fryslan vra.

13 hours ago13 mei 2022. 18 hours ago13 mei 2022. Leeuwarden Een vrachtschip heeft vrijdagochtend een ravage aangericht in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden.

Nadat de schipper onwel was geworden richtte een vrachtschip een enorme ravage aan in een woonwijk in Leeuwarden. Vrachtschip richt enorme ravage aan in woonwijk in Leeuwarden. Volgens Omroep Friesland kwam het schip vanochtend rond 700 uur in de problemen iets.

Een vrachtschip heeft vernielingen aangericht in een woonwijk in Leeuwarden. In de wijk Zuiderburen werden door het 69-meter lange. 16 hours agoBewoners van een een rustige woonwijk in Leeuwarden keken vrijdagmorgen vreemd op toen ze ineens een enorm vrachtschip door hun buurt zagen komen dat ook nog eens boten ramde en een enorme ravage achterliet.

20 hours agoEen vrachtschip met de naam Ilse-Marie is. Vrachtschip in woonwijk zuiderburen leeuwarden vrachtschip zuiderburen dumpert waldnet telegraaf 112 leeuwarden braksan leeuwarden omrop fryslan vra. Het vaartuig van 69 meter lang en 8 meter breed vernielde.

Vrachtschip in woonwijk zuiderburen leeuwarden vrachtschip zuiderburen dumpert waldnet telegraaf 112 leeuwarden braksan leeuwarden omrop fryslan vra. 16 hours ago13 mei 2022. Een vrachtschip heeft vernielingen aangericht in een woonwijk in Leeuwarden.

8 0737 Random Pics van de Dag 623. Omroep Friesland meldt dat het schip omstreeks 7 uur in moeilijkheden kwam. Hoe de aanvaringen konden gebeuren is niet duidelijk.

Het vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen. Het schip raakte omstreeks zeven uur uit de koers en nam vanaf de Hempenser wielen een bocht veel te vroeg. Dit meldt onder meer de Binnenvaart Krant.

Buurtbewoners zijn een uur later opgeschrikt door een enorm kabaal. 8 0737 Random Pics van de Dag 623. Het schip voer langs steigers en bootjes en beschadigde er een groot aantal.


Het Wakend Oog Bij Nacht Plaatsen Om Te Bezoeken Toerisme Plaatsen


Het Wakend Oog Bij Nacht Plaatsen Om Te Bezoeken Toerisme Plaatsen


Maritiem Digitaal Nl Schepen Schilderij Lucht


Meppel Beste Vriend Gedichten Vriend Gedichten Stad


Sticker500 Schoon Schepen Nederland Poster


Medisch Seborroisch Eczeem Seborroisch Eczeem Eczeem Medisch


Pin Op Kon Marine


Gorredijk Gerard Brons B V Fles Egte Friesche Beerenburg Jenever Kruidenbitter Uit De Distilleerderij Van Gerard Brons B V Gorredijk Fles Drank Gorredijk


Zuidvliet 1962 Hcl Leeuwarden Schepen Nederland Geschiedenis


Sluissingel Met Zicht Op De Haagpoortbrug 1930 Met Het Krul Urinoir Die Je Regelmatig Tegen Kwam In Het Centrum Oude Foto S Geschiedenis Foto


Diaconessenhuis Kraamafdeling Jpg 865 652 Herinneringen Foto S


Pin Van Maris Tiekstra Op Leeuwarden Oude Foto S Foto S Herinneringen


Poissons Et Bateau Tesselation Symetrique 72 Escher Art Art Deco Print Artwork


Sluissingel Met Zicht Op De Haagpoortbrug 1930 Met Het Krul Urinoir Die Je Regelmatig Tegen Kwam In Het Centrum Oude Foto S Geschiedenis Foto

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel